Volledig scherm
Jack Wilshere in een opstootje met Matthew Smith van Manchester City. © Getty Images

Teruggekeerde Wilshere door het lint bij reserves Arsenal

VideoDe Engelse middenvelder Jack Wilshere van Arsenal heeft zich gisteravond van zijn slechtste kant laten zien. De 25-jarige international, terug bij Arsenal na een seizoen op huurbasis bij Bournemouth, ging door het lint bij een wedstrijd van de reserves tegen Manchester City. 

Wilshere sloeg een tegenstander tegen de grond en greep een andere bij de keel. De opgefokte Engelsman kon direct met rood vertrekken.

Wilshere liep in april een scheurtje in zijn onderbeen op, waardoor zijn verhuurperiode aan Bournemouth direct voorbij was. De middenvelder keerde terug naar Arsenal om aan zijn herstel te werken. Tot een optreden in de Premier League kwam het vooralsnog niet. Wilshere moet manager Arsène Wenger bij de reserves overtuigen van zijn fitheid en kwaliteiten.

Hij bewees zichzelf tegen Manchester City echter een slechte dienst. Wilshere reageerde woedend na een drieste tackle van Matthew Smith en sloeg hem tegen de grond. Hij greep vervolgens een andere speler van Manchester City, die verhaal kwam halen, bij de nek beet. Beiden werden met rood van het veld gestuurd. Bij het inlopen van de spelerstunnel vlogen ze elkaar opnieuw in de haren.

Instagram post by Jack Wilshere * Aug 21, 2017 at 11:02pm UTC

51.1k Likes, 896 Comments - Jack Wilshere (@jackwilshere) on Instagram: "Well, that was eventful 😅 felt good to be back on the pitch at the Emirates even though it ended..."

Jack Wilshere on Twitter

Evening Sam...Intrigued to hear more about how you think this is a career low for me? Would love a sit down with you? Look forward to it. https://t.co/nyVzXGyNxA

Volledig scherm
© Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images