De vertrekwens van Oussama Tannane is niet vervuld. Na het flitsende, vorige seizoen is de Marokkaanse international bij Vitesse op de bank beland.
Volledig scherm
PREMIUM
De vertrekwens van Oussama Tannane is niet vervuld. Na het flitsende, vorige seizoen is de Marokkaanse international bij Vitesse op de bank beland. © ANP

Transfer mislukt: Vitesse moet aan de slag met Tannane

ARNHEM - Vitesse moet aan de slag met Oussama Tannane. De Marokkaanse international heeft de eerste transferdeadline bij de Arnhemse club niet gehaald. De markt in Turkije, Rusland of Saoedi-Arabië biedt een eerstvolgende uitweg uit het conflict in de Gelderse hoofdstad. Die landen sluiten de poort later deze maand. Anders rest de winter.

7 reacties

 • Barry Batsbak

  5 maanden geleden
  Helaas pindakaas, had je maar iets meer in lijn moeten lopen! Apart oke maar om nou te denken dat je de wereld bent sorry nee wees blij dat deze club je dit heeft gebracht toon wat respect naar de club en zijn mensen en je zal zien het komt vanzelf, mee nee deze man denkt er anders over en krijg je streep door de rekening en zit je op de bank, neem van mij aan er komt niet veel beter voor deze man.
 • F.H Wouters

  5 maanden geleden
  Kan me wel voorstellen dat beide geen transfer maken. Als die Russische eigenaar een absurd hoge transfersom vragen haken veel grote clubs af, en zit je met twee gefrustreerde spelers in je selectie die uiteindelijk de sfeer kunnen verzieken. Voordeel is wel dat Gelderland een nieuwe nummer één heeft: NEC uit Nijmegen!
 • wilma beek

  5 maanden geleden
  Snap het niet vorig jaar smaak maker en nu op elkaar uit gekeken.Tannane moet gewoon aan het werk,ik heb ook wel eens een dag geen zin.
 • Willem W

  5 maanden geleden
  Ligt niet alleen aan de coronacrisis.
 • Henny . Jansen

  5 maanden geleden
  Tannane. Bazoer. Bero. Doehki. Dasa. Lopen allemaal uit hun contract 30 Juni 2022. Daar zitten ze allemaal op te wachten. Zo loopt de club heel veel geld mis.