Volledig scherm
Aanvaller Niek Versteegen van Achilles’29 baalt van een gemiste kans. © Pro Shots

Versteegen: geen De Graafschap maar De Treffers

GROESBEEK - De Treffers blijft shoppen bij aartsrivaal Achilles’29. De Groesbeekse tweededivisionist neemt na middenvelder Boy van de Beek en spits Niels Wouters ook aanvaller Niek Versteegen over van de failliete dorps- en competitiegenoot.

Versteegen, die op sportpark Zuid voor anderhalf jaar tekent, kan pas over twee weken in actie komen voor zijn nieuwe club tenzij hij eerder wordt vrijgegeven door curator Coen Houtman, die alles heeft overgenomen na het faillisement van de bv. Die mogelijkheid ligt voor de hand nu de spelersvakbond VVCS afgelopen woensdag de arbitragezaak won van Achilles en de curator. Zo stapt Van de Beek maandag, een week voor de opzegtermijn van zijn contract, al over naar De Treffers.

Versteegen had na ontbinding van zijn contract over belangstelling niet te klagen. Naast De Treffers waren meerdere clubs uit de eerste divisie geïnteresseerd. Zo meldde ook De Graafschap zich bij de 23-jarige Limburger, die dit seizoen zeven keer scoorde in vijftien duels voor Achilles. De Doetinchemse profclub pakte echter niet door.

Anderhalf seizoen droeg Versteegen het shirt van Achilles. De oud-spits van Venray, die op 16 september 2016 tegen Telstar zijn profdebuut maakte, scoorde in 41 duels 13 competitiedoelpunten voor de Heikanters.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Live Voetbal

home logo AjaxAJA
EINDE
0-1
ChelseaCHE
away logo
home logo Lille OSCLIL
EINDE
1-1
Valencia CFVAL
away logo