Riechedly Bazoer druipt af na het duel met FC Twente.
Volledig scherm
PREMIUM
Riechedly Bazoer druipt af na het duel met FC Twente. © Pro Shots / Stefan Koops

Vitesse apetrots op Europees voetbal, maar in de eredivisie op de elfde plaats: het regent tegengoals

Vitesse heeft de Airborne-wedstrijd volledig verknald. De 1-4 tegen FC Twente gaat als schandvlek de boeken in. De Arnhemse equipe is na de ‘memorial’ de troosteloze nummer elf van de eredivisie.

7 reacties

 • Rock Witten

  1 jaar geleden
  Ja inderdaad, Joost Deelen dat was foutje, die speelt bij PSV. Maar snap je mijn teleurstelling Ricky van Wolfswinkel liep nog te juichen voor Vitesse in 2017 toen we de bekerfinale wonnen, maar hij komt niet terug bij zijn oude club. Supporters hebben clubliefde maar spelers totaal niet, want nu loopt hij te juichen voor de vijand.
 • Joost Deelen

  1 jaar geleden
  Rock Witten, je verwart Davy Pröpper met Robin Pröpper... die speelde nooit voor Vitesse. On topic; het geld is op en er is deze zomer gegokt op inkomsten voor Bazoer en Tanane. Dat gebeurt niet waardoor je met twee moeilijke en niet gemotiveerde spelers zit in de groep. Ook dat doet iets met de dynamiek. De nieuwe pelers zijn tot nu bijzonder teleurstellend en voegen weinig toe. Je hebt een gelukje dat je in de conference League terecht bent gekomen anders was het nu al crisis in Arnhem.
 • Thijs Pouwelsen

  1 jaar geleden
  Beter 1 euro in de hand dan 11 roebel op het veld
 • Kooyman

  1 jaar geleden
  Triest, om te zien dat simpel voetbal niet haalbaar is, Veel zwakke plekken in het team, een matige keeper, geen scorend vermogen.
 • Henny . Jansen

  1 jaar geleden
  Wat de reactie van de Gelderlander betreft mee eens. Dat heb ik al eerder aangegeven in eerdere reacties. Nederlagen van 5-0, 0-3 en nu 4-1 is een schande voord de club. en zegt genoeg over de trainersstaf. De aankopen deugen niet een aankoop van een echte spits heb ik al eerder aangegeven kon niet. De Duitse Trainer en TD zijn het spoor volledig kwijt, dat is duidelijk. 13 goals tegen en 4 voor is een schande voor onze club. Allemaal zijn ze met eigen roem bezig.