Volledig scherm
Guram Kashia bij de nationale ploeg van Georgië. © ANP

Vitesse verliest negen spelers voor interlands

ARNHEM - Vitesse traint de komende weken met een flink uitgedunde groep. De Arnhemse club ziet vanwege de interlandperiode negen spelers uitvliegen.

Na de competitiewedstrijd tegen Heracles voegt Guram Kashia zich bij Georgië voor de WK-kwalificatie tegen Moldavië, opzaterdag 12 november in Tbilisi. Sheran Yeini moet daarvoor met Israël in Shkoder tegen Albanië, op12 november. Milot Rashica speelt die dag met Kosovo tegen Turkije inAntalya.

Nakamba en Zhang
Marvelous Nakamba werkt op zondag 13 november in Harare een oefeninterland af tegen Tanzania. Yuning Zhang speelt op 15 november met China voor de WK-kwalificatie tegen Qatar in Kumming.

Lewis Baker gaat met Engeland Onder 21 op pad. Op donderdag 10 november wacht in St. Mary’s Stadium in Southampton de leeftijdsgenoten van Italië. Op maandag 14 november volgt een confrontatie in stade Robert-Bobin in Bondoufle (plaats ten zuiden van Parijs) met Frankrijk.

Mitchell van Bergen
Mitchell van Bergen zit bij Oranje Onder 19, dat een vierkamp afwerkt in Georgië. Julian Lelieveld is opgenomen in de selectie van Oranje Onder 20. Dat team oefent tegen Frankrijk.

Eloy Room komt tijdens de interlandperiode ook in actie. De keeper oefent op 9 november in Rotterdam met Curacao tegen Excelsior.