Volledig scherm

Vreman: 'De nul is het enige positieve'

De Graafschap-trainer Jan Vreman hield geen best gevoel over aan de wedstrijd bij Achilles'29 (0-0). De coach zag zijn ploeg voor de zesde wedstrijd op rij niet winnen.

"Het enige positieve is dat we de nul hebben gehouden", zei Vreman na afloop. "We hebben minder fouten gemaakt dan in de andere wedstrijden. Maar het voetbal was niet goed. Wij oogden onzeker en waren vooral bang om fouten te maken."

Kort na de pauze liet Achilles'29 een opgelegde kans liggen. De verdediging van De Graafschap lag even open, maar aanvaller Niek Vermeegen schoof de bal rakelings naast het doel van Filip Bednarek. "Die fout had ons kunnen nekken, maar dat gebeurde gelukkig niet. Aan de andere kant waren wij ook een keer dicht bij de 0-1 met een bal op de lat." De druk op de positie van Vreman nam door het gelijkspel verder toe. "Of ik nog wel perspectief zie? Ja, maar ik merk wel dat we heel onzeker zijn. Er zal vast weer gesproken gaan worden, maar dat doen we al weken. We kijken voortdurend naar dingen die beter moeten."