Mark van Bommel.
Volledig scherm
Mark van Bommel. © REUTERS

Welke trein komt er na twee pijnlijke ontslagen nog voorbij voor Van Bommel?

VideoOok zijn tweede baan als hoofdtrainer is voor Mark van Bommel (44) geëindigd in ontslag. Net als bij PSV stapte hij bij Champions League-deelnemer Wolfsburg weer hoog in, maar bij beide clubs bleek hij geen crisismanager.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Voetbaloverzicht: Rode kaart doelman breekt Harskamp op; Otterlo zet periodetitel kracht bij
  PREMIUM
  voetbal vallei

  Voetbal­over­zicht: Rode kaart doelman breekt Harskamp op; Otterlo zet periodeti­tel kracht bij

  EDE - Of er volgende week nog gevoetbald wordt is zeer de vraag, maar dit weekeinde draait het amateurvoetbal nog door. Op de nodige sportparken althans, want het regent ‘corona-afgelastingen’. Daarnaast kwamen SKV en Wageningen niet in actie vanwege een onbespeelbaar veld. Wat gebeurde er dit weekeinde op de regionale velden? Wie scoorden er? Een verzameling van alle gebeurtenissen vind je op deze plek. Blijf de pagina verversen voor updates.