Volledig scherm
Tiger Woods © AFP

Winst Woods levert gokker ruim één miljoen euro op

Tiger Woods pakte gisteren voor het eerst in veertien jaar weer de Masters-titel. Het was ook voor het eerst sinds 2008 dat de Amerikaanse golfer weer een major op zijn naam schreef. Meer dan tien jaar lang zonder prijs dus, maar één gokker had alle vertrouwen in de comeback van Woods en verdiende daar één miljoen euro mee.

De gokker plaatste voorafgaand aan de Masters een gigantische inzet op winst van de Amerikaan. De gokker had zoveel vertrouwen in Woods dat hij maar liefst 85.000 dollar (zo'n 75.000 euro) inzette op Woods en hij kreeg veertien keer zijn inzet terug.

Dat leverde de geluksvogel het bedrag van 1.19 miljoen dollar (ruim één miljoen euro), weet ESPN. Het wedkantoor William Hill kon het grootste verlies uit de historie uitkeren. ,,Best aardig eerste gokje”, zegt Nick Bodanovich, directeur bij het wedkantoor. ,,Het is geweldig om Tiger terug te zien, maar het is een pijnlijke dag voor ons. Het grootste verlies ooit, maar het is een fantastische dag voor golf.”

Bekijk hier de samenvatting van The Masters:

  1. Alle ogen bij Vitesse zijn gericht op Keisuke Honda: ‘Zijn discipline is super’
    Play
    Les van Vites

    Alle ogen bij Vitesse zijn gericht op Keisuke Honda: ‘Zijn discipline is super’

    ARNHEM - Vitesse staat bij de hervatting van de competitie onder hoogspanning. De Arnhemse club moet uit de crisis opstaan. Bij de eredivisionist zijn alle ogen gericht op de nieuweling Keisuke Honda. ,,We hebben een langzame Honda”, stelt oer-supporter Bjorn Courbois in De Les van Vites. ,,Hij gaat 40 kilometer per uur in de vijfde versnelling met de handrem er op. Maar hij kan wél voetballen.”