Basar Onal, de 17-jarige jeugdspeler van De Graafschap.
Volledig scherm
PREMIUM
Basar Onal, de 17-jarige jeugdspeler van De Graafschap. © Pro Shots / Stefan Koops

Wisseling van de wacht is aanstaande bij De Graafschap, geeft Jan Vreman aan

COLUMNDe wisseling van de wacht is aanstaande bij De Graafschap. Een filmpje na afloop van Helmond Sport-De Graafschap (0-4) kan dat niet beter symboliseren.

3 reacties

 • Eddy Hoebink

  3 weken geleden
  Het is de vraag of Vreman het moet willen om kandidaat te worden als trainer coach. Er zit toch een behoorlijk risico aan, en een tweede bezoek aan het trainerskerkhof binnen 5 jaar zal zijn trackrecord geen goed doen. Ik gun het hem dat niet. Mijns inziens zou hij een geweldige assistent zijn, maar die plekken zijn vergeven. Als Jonker wordt aangesteld, kan hij wellicht volgend jaar weer interimmen.
 • sjaak van tiel

  3 weken geleden
  Vreeman presteert nog slechter dan Robbemond. Als je Opoku de hele wedstrijd laat spelen, terwijl die (zoals altijd) weer geen pepernoot raakt, ben je mijns inziens geen goede trainer. Graag een andere trainer.
 • H. Rouwenhorst

  3 weken geleden
  Ik schreef het een paar dagen geleden. ook al.laat vreman maar trainer worden voor komend http://seizoen.de graafschap moet de eigen talenten de kans geven .vreman heeft ze min of meer zelf opgeleid hij Kent ze het http://beste.de zogenaamde geroutineerde spelers hebben het de laatste seizoenen niet waargemaakt.het is nu tijd om schoon schip te maken.een paar spelers met ervaring aantrekken en de rest eigen talent inpassen. Dat zal denk ik ook wel moeten want veel zal er niet te besteden zijn.