Volledig scherm
PREMIUM
Glasvezelaanleg op de hoek van de Hoenderstraat en de Sint Anthonisweg in Ledeacker. © Ed van Alem

Aansluiting glasvezel in élke woning binnen en buiten kom Land van Cuijk

SINT ANTHONIS - Alle woningen in het Land van Cuijk worden voorzien van een gebruiksklare aansluiting op het glasvezelnetwerk voor supersnel internet. De aanleg van het glasvezelnetwerk in de gemeente Sint Anthonis is volop bezig. In heel Land van Cuijk verzorgt E-Fiber de bouw van dat netwerk binnen en buiten de bebouwde kom.

Nadat alle hoofdleidingen zijn gemaakt, zorgt aannemer Spie ook voor de vertakkingen naar de wijken en vervolgens de aansluiting van de woningen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Stevensbeek wint, maar niet één miljoen euro in spelshow De Weg naar het Miljoen

    Stevens­beek wint, maar niet één miljoen euro in spelshow De Weg naar het Miljoen

    STEVENSBEEK - Veertig inwoners van Stevensbeek kwamen als besten uit de bus bij de nieuwe televisiespelshow Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen. Iedere deelnemer sleepte zo 250 euro in de wacht. Een gedeelde bonusprijs van één miljoen euro was Stevensbeek helaas niet gegund. De beste speler van het dorp, Theo van Oorschot, kon het finalespel niet tot een goed einde brengen. Van Oorschot: ,,Als kind wilde ik al altijd winnen. Dat is dit keer helaas niet gebeurd.”

Maasland