Volledig scherm
PREMIUM
Glasvezelaanleg op de hoek van de Hoenderstraat en de Sint Anthonisweg in Ledeacker. © Ed van Alem

Aansluiting glasvezel in élke woning binnen en buiten kom Land van Cuijk

SINT ANTHONIS - Alle woningen in het Land van Cuijk worden voorzien van een gebruiksklare aansluiting op het glasvezelnetwerk voor supersnel internet. De aanleg van het glasvezelnetwerk in de gemeente Sint Anthonis is volop bezig. In heel Land van Cuijk verzorgt E-Fiber de bouw van dat netwerk binnen en buiten de bebouwde kom.

Nadat alle hoofdleidingen zijn gemaakt, zorgt aannemer Spie ook voor de vertakkingen naar de wijken en vervolgens de aansluiting van de woningen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Directeur voor een dag om jongere te verleiden in Sint Anthonis te blijven

    Directeur voor een dag om jongere te verleiden in Sint Anthonis te blijven

    SINT ANTHONIS - De ondernemersavond in het gemeentehuis van Sint Anthonis krijgt in 2019 een vervolg. Samen met de gemeente gaan ondernemers volgend jaar een diensten-beursvloer verzorgen. Bedrijven bieden aan klussen voor verenigingen uit te voeren. Daarnaast zouden jongeren de kans moeten krijgen om een dag op het hoogste niveau bij een bedrijf mee te draaien. Als directeur voor een dag kan een jongere ervaring opdoen.

Maasland