De auto vloog in brand nadat het tegen een boom tot stilstand was gekomen.
Volledig scherm
De auto vloog in brand nadat het tegen een boom tot stilstand was gekomen. © SK-Media

Automobiliste gewond bij botsing tegen bomen, auto vliegt in brand

LANDHORST - Een automobiliste is zondagmiddag gewond geraakt toen de auto waarin zij reed op de Grote Baan (N277) van de weg raakte, meerdere bomen raakte en daarna in brand vloog. De bestuurster is in de ambulance aan haar verwondingen behandeld en naar het ziekenhuis gebracht.

8 reacties

 • MartenvandenOever

  2 jaar geleden
  Met een Autobus weer eens met politie in opleiding rondrijden en al die bellers "met een mobieltje in de hand" eens verbaliseren zoals ze ook in het westen van het land hebben gedaan, binnen 6 uur 765 bekeuringen á €.256,= en dat zal pas echt helpen, want de helft van de automobilisten rijdt nog steeds met dat mobieltje in de hand, dat zie ik dagelijks en ze rijden je bijkans af en toe van de weg zo druk hebben ze het ermee, 10 min. geleden nog op de Pastoor Jacobsstraat 57 en halverwege de Voortsestraat in Sint Hubert.
 • Jansen

  2 jaar geleden
  Vroeger waren er geen kreukelzone"s ,in de auto:s. Vaak werden er levensgevaarlijke versierselen aangebracht. Meestal van hard staal. De bumpers waren van als het kon van nog harder staal. Een ongeluk was dan ook gelijk ,goed raak. De wegen waren niet zo veilig als nu. De verlichting veel minder, geen veiligheidsriemen, en de rijopleidingen hadden niet de kwaliteit van nu. Vandaar dat het aantal verkeersdoden hoog was. . De overheid moet eens meer de echte knelpunten aan gaan pakken . Flitsen en parkeerbonnen brengen geen veiliger verkeer. Ikke geef Theo groot gelijk. Dan maar naief.
 • DeLachendePikolo

  2 jaar geleden
  Ik denk dat je beter auto's van de weg kunt halen, is het probleem ook opgelost.....
 • LegendaryCarlos

  2 jaar geleden
  @Ikke Waarom zou je die niet mogen publiceren als je ze opgevraagd en gekregen hebt? Je kletst blijkbaar zelf uit je nek. Vroeger waren er ook eenzijdige ongelukken met bomen, maar je hoort het tegenwoordig steeds meer. Een app als Traffic Reply voor Android is al een heel goede manier om mensen van hun telefoon af te houden tijdens het rijden. Apple zal ook wel zoiets hebben.
 • Theo zelf

  2 jaar geleden
  Ik ben niet naïef maar realistisch. Je kunt die cijfers niet geven omdat je ze niet hebt. En wat je over Duitsland vertelt is grote onzin.

Maasland