Volledig scherm
PREMIUM
Ook zware vrachtwagens rijden soms ondanks inrijverboden de Millseweg (N602) in Wanroij op. © Ed van Alem

Automobilisten negeren massaal inrijverbod N602 in Wanroij

WANROIJ - Automobilisten negeren met grote regelmaat borden die het inrijden van de N602 door Wanroij verbieden. Sterker nog: chauffeurs stappen uit en zetten zelf de borden en hekken aan de kant, om  hun weg te vervolgen over de afgesloten route. 

Dat heeft al diverse keren tot hachelijke situaties geleid. Dat zegt toezichthouder Hay Schattevoet, die alle werkzaamheden op de provinciale weg coördineert en controleert. De N602, de Millseweg, is de doorgaande weg door Wanroij . Die is al wekenlang afgesloten omdat die route gereconstrueerd wordt. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Stevensbeek wint, maar niet één miljoen euro in spelshow De Weg naar het Miljoen

    Stevens­beek wint, maar niet één miljoen euro in spelshow De Weg naar het Miljoen

    STEVENSBEEK - Veertig inwoners van Stevensbeek kwamen als besten uit de bus bij de nieuwe televisiespelshow Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen. Iedere deelnemer sleepte zo 250 euro in de wacht. Een gedeelde bonusprijs van één miljoen euro was Stevensbeek helaas niet gegund. De beste speler van het dorp, Theo van Oorschot, kon het finalespel niet tot een goed einde brengen. Van Oorschot: ,,Als kind wilde ik al altijd winnen. Dat is dit keer helaas niet gebeurd.”

Maasland