Bas en Ton van Creij gaan de boerderij aan de 2e Stichting in Landhorst overnemen. Op de achtergrond wethouder Wouter Bollen, vader Harrie van Creij, Anton Nabuurs, Truus van Creij, Helma Nabuurs en bedrijvenmakelaar Eric Verbruggen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bas en Ton van Creij gaan de boerderij aan de 2e Stichting in Landhorst overnemen. Op de achtergrond wethouder Wouter Bollen, vader Harrie van Creij, Anton Nabuurs, Truus van Creij, Helma Nabuurs en bedrijvenmakelaar Eric Verbruggen. © Ed van Alem

Bas (23) en Ton (31) nemen compleet melkveebedrijf Landhorst over

LANDHORST /SINT ANTHONIS - Ze zijn opgegroeid op de melkveehouderij van hun ouders Truus (58) en Harrie van Creij (63) in Landhorst. Liefde voor het boeren, de koe en de natuur kregen de broers Ton (31) en Bas (23) van huis uit mee. Inmiddels zijn de jonge mannen zelf volleerd en getalenteerd koeienboer. Ze draaien samen met hun ouders hun bedrijf in een maatschap. En dat blijft ook nog even zo.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland