Volledig scherm
De bestuurder van deze grijze Mercedes is zaterdag gewond geraakt bij een ongeluk op de Millseweg. © SK-Media

Bestuurder gewond bij botsing in Wanroij

WANROIJ - Een bestuurder van een auto is zaterdagochtend gewond geraakt bij een ongeluk op de Millseweg in Wanroij. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. 

De man reed in een grijze Mercedes over de Millseweg van Sint Hubert richting Wanroij toen een rode Renault richting het nabijgelegen tankstation wilde rijden. Beide voertuigen konden een aanrijding toen niet meer voorkomen. Vermoedelijk hebben de auto's elkaar over het hoofd gezien en heeft de laagstaande zon hier een rol in gespeeld.

Twee ambulances werden opgeroepen voor het ongeluk. De bestuurder van de Mercedes werd met onder andere verwondingen aan het hoofd per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De inzittenden van de Renault, bestaande uit een jong gezin, zijn ook onderzocht maar hadden geen verdere hulpverlening nodig.

Beide voertuigen zijn geborgen, de weg was tijdelijk afgesloten. 

  1. Jubilerend Regio-orkest Oost-Brabant (ROB) viert feest in de regio
    PREMIUM

    Jubilerend Re­gio-or­kest Oost-Bra­bant (ROB) viert feest in de regio

    WANROIJ / MILL / GENNEP - Het Regio-orkest Oost-Brabant (ROB) viert zijn 12,5 jarig bestaan met drie concerten in de regio. Zaterdagavond is het project-harmonieorkest het feestvarken in ’t Wapen van Wanroij in Wanroij. Op 18 januari spant het ROB samen met muziekvereniging St. Jan in Myllesweerd in Mill en een dag later is er een samenwerkingsverband met harmonie Unitas et Fidelitas in Pica Mare in Gennep.

Maasland