Werk aan de doorgaande weg in de kom van Wanroij. Het stuk Millseweg-Dorpstraat moet gedeelltelijk opnieuw worden bestraat. Te zien is de Dorpstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Werk aan de doorgaande weg in de kom van Wanroij. Het stuk Millseweg-Dorpstraat moet gedeelltelijk opnieuw worden bestraat. Te zien is de Dorpstraat. © Ed van Alem

CDA wil openheid over dorpenroute: ‘Geheimhouding voedt geruchten en speculaties’

SINT ANTHONIS - De gemeente Sint Anthonis moet openheid van zaken geven over de besluiten die zijn genomen over de renovatie van de dorpenroute in onder meer Ledeacker, Wanroij en Sint Anthonis.  

8 reacties

 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Na drie jaar nog steeds niet klaar... volgens mij is dit een nieuw landelijk record.
 • BART Robben

  1 jaar geleden
  Begin met ernstig zorgen te maken over de gemeente Land van Cuijk, miljoenen minder uit Den Haag en dan gaat de miskleunen (ondermeer deze) ons ook nog veel geld kosten.... wat blijft er over voor de gewone mens en maatschappij...
 • Charles de Wit

  1 jaar geleden
  Zuidersteen VVD en SAN; die hebben dit hele stuk laten versloffen, en proberen het nu uit te zingen door alles onder te schoffelen. Bijkomend groot probleem is de Europese Aanbestedingsprocedure; je mag niet meer zwaarder op dingen als kwaliteit en dergelijke selecteren, waardoor je nu dus Belgische aannemers die Belgische wegen in Nederland aanleggen. Plus de regels om ze het te laten herstellen en wie de kosten daarvan betaald...De EU heeft veel goeds gebracht, maar dit niet.
 • Johan Koelman

  1 jaar geleden
  als raadslid heb je recht op inzage, ook geheim. als de raad dan meegaat met de wethouder (wat CDA gezien dit stuk ook doet) moet je niet roeptoeteren. als openbaarheid inderdaad nadelig zijn dan houd je je mond, zo niet, dan direct op eerste raadsvergadering een besluit tot opheffen geheimhouding.
 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  Mogen we de partijen die tegen het openbaren gestemd hebben ook openbaar? Dan onthouden we dat voor de gemeenteraadsverkiezingen volgende maand. Vervelend dat projecten mislukken, maar het vervolgens proberen te verdoezelen is niet fraai. Dat riekt dan toch naar eigen belangen.