Dagbesteding bij Tante Sjaan: lekker door de regio toeren

videoSINT ANTHONIS - Lekker motorweer, wordt op een dag als vandaag wel eens gezegd. En daar hadden de mensen die bij Tante Sjaan in Sint Anthonis naar de dagbesteding gaan mooi profijt van. Marc Hurkens van Moon Bikes & Coffee was met zijn zijspan naar Tante Sjaan gekomen om de mensen een voor een mee te nemen voor een stukje toeren door de regio. 

Bep Romberg was een van de bijrijders van Hurkens. Ze had zelf vroeger een motor gehad en menig ritje gemaakt. Ook van deze rit genoot ze met volle teugen. 

De Stichting Moon Bikes & Coffee uit Venlo is een initiatief van een aantal vrijwilligers en motor-enthousiastelingen. In 2017 werd de eerste speciale zijspan gebouwd om kinderen en volwassenen, met een zware lichamelijke beperking die vaak aan een elektrische rolstoel zijn gekluisterd een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Volledig scherm
Marc Hurkens van Moon Bikes & Coffee met bijrijder Bep Romberg. © Ed van Alem
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland