Deze plakbomen mogen weg van de inwoners van Lindenlaan Wanroij

VIDEOWANROIJ - Natuurlijk houden ze van bomen. Wie niet, zou je denken? Maar de bewoners van de Lindenlaan in Wanroij houden niet van de bomen die hun straat de naam hebben gegeven. Die linden die er sinds 1980 staan zijn al jaren een bron van ergernis voor de straat. 

De Lindenlaan trekt al tien jaar ten strijde tegen de bomen. En dan vooral tegen de plakkerige substantie die bladluizen die in de linden zitten bij grote hoeveelheden laten vallen. Op stoep en straat, auto's, straatmeubilair, en speelapparaten op het schoolplein. Want ook bij de basisschool staan dezelfde bomen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Geeft Sint Anthonis wel genoeg geld uit om voor 2022 beloofde 25 miljoen te hebben geïnvesteerd?
    PREMIUM

    Geeft Sint Anthonis wel genoeg geld uit om voor 2022 beloofde 25 miljoen te hebben geïnves­teerd?

    SINT ANTHONIS - Zorgen over geld gaan in gemeenten meestal over tekorten. Waar halen we het geld vandaan om onze wensen in vervulling te laten gaan, is vaak de vraag. Sint Anthonis heeft andere zorgen. De gemeente heeft bedongen dat zij tot de gemeentelijke herindeling 25 miljoen euro eigen geld mag investeren in de kernen. De vraag is of de tijd tot 2022 niet te krap is om dat voor elkaar te krijgen. Burgemeester en wethouders stellen dat er geen reden is tot zorg.

Maasland