Deze plakbomen mogen weg van de inwoners van Lindenlaan Wanroij

VIDEOWANROIJ - Natuurlijk houden ze van bomen. Wie niet, zou je denken? Maar de bewoners van de Lindenlaan in Wanroij houden niet van de bomen die hun straat de naam hebben gegeven. Die linden die er sinds 1980 staan zijn al jaren een bron van ergernis voor de straat. 

De Lindenlaan trekt al tien jaar ten strijde tegen de bomen. En dan vooral tegen de plakkerige substantie die bladluizen die in de linden zitten bij grote hoeveelheden laten vallen. Op stoep en straat, auto's, straatmeubilair, en speelapparaten op het schoolplein. Want ook bij de basisschool staan dezelfde bomen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Stevensbeek wint, maar niet één miljoen euro in spelshow De Weg naar het Miljoen

    Stevens­beek wint, maar niet één miljoen euro in spelshow De Weg naar het Miljoen

    STEVENSBEEK - Veertig inwoners van Stevensbeek kwamen als besten uit de bus bij de nieuwe televisiespelshow Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen. Iedere deelnemer sleepte zo 250 euro in de wacht. Een gedeelde bonusprijs van één miljoen euro was Stevensbeek helaas niet gegund. De beste speler van het dorp, Theo van Oorschot, kon het finalespel niet tot een goed einde brengen. Van Oorschot: ,,Als kind wilde ik al altijd winnen. Dat is dit keer helaas niet gebeurd.”

Maasland