Marleen Sijbers, ex-burgemeester van de gemeente Sint Anthonis.
Volledig scherm
Marleen Sijbers, ex-burgemeester van de gemeente Sint Anthonis. © Ed van Alem

Dit zijn de laatste woorden van Marleen Sijbers als burgemeester van Sint Anthonis

SINT ANTHONIS - De manier waarop Marleen Sijbers donderdagavond afscheid nam als burgemeester van Sint Anthonis, wekt verbazing. Het CDA wil een onderzoek naar de bestuurscultuur in de gemeente naar aanleiding van haar kritische toespraak. Maar wat zei ze eigenlijk?

11 reacties

 • MartenvandenOever

  1 jaar geleden
  Iedereen die werkt kan wel eens eens ................., maar zo zuur als het grootste deel van college zich heeft gedragen verdient ook zeker geen schoonheidsprijs. Goed beschouwd is het allemaal met het achterhouden van een lintje voor een hardwerkende dorpsgenoot begonnen, daarom heb ik voor 4 jaar geleden mijn lintje geweigerd om daar geen meningsverschillen over te hoeven te krijgen als langjarig bestuurder, ik vind lintjes zijn voor trotse burgers die flink wat gepresteerd hebben (50+ jaren), maar wat ik heb gepresteerd is dat ook wel, maar een decoratie worden te snel verleend vind ik.
 • Wiet Hok

  1 jaar geleden
  bollen
 • Wiet Hok

  1 jaar geleden
  Wat zijn de huidige productievolumes van XTC, Amfetaminen en Wiet in de rijkste gemeente van Brabant en Top-10 rijkste gemeente van Nederland op moment ? En hoeveel komt daar nog bij de komende jaren ? Stikstof crisis, milieunormen, tientallen boerenbedrijven die jaarlijks sluiten - Sint Tunnis heeft het vizier al een jaar of 15 volledig op de toekomst gericht - Enkel een kwestie van de juiste alternatieve aanwending van al die lege schuren !
 • Willem

  1 jaar geleden
  Zij onderbouwt haar reden voor vertrek. Logisch dat je dan over jezelf begint en niet over een ander.
 • Jasmina

  1 jaar geleden
  Sed quis custodiet ipsos custodes?Wie controleert de controleur?Wie bewaakt de integriteitsbewaker op diens integriteit?
 1. Demonstranten boos over 'satanisch' songfestivallied van Cyprus
  Play

  Demonstran­ten boos over 'satanisch' songfesti­val­lied van Cyprus

 2. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome
  Play

  Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome

Maasland