Volledig scherm
De auto na het ongeval bij Wanroij. © SK-Media

Dronken bestuurder botst met auto tegen boom en slaat over de kop bij Wanroij

updateWANROIJ - Een 59-jarige automobilist uit de gemeente Cuijk heeft zaterdagmiddag een flinke schuiver gemaakt met zijn auto op de Hapseweg in Wanroij. De bestuurder botste rond 16.30 uur kennelijk met zijn voertuig tegen boom. De auto kwam daarna  op de kop tot stilstand. 

Vermoedelijk wilde de automobilist inhalen maar verloor hij daarbij de controle. De bestuurder werd volgens getuigen kort na het incident behandeld aan verwondingen aan zijn hoofd in een uitgerukte ambulance. Vervolgens ging hij voor een blaastest naar het politiebureau. Daar bleek dat hij te veel had gedronken. 

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Geeft Sint Anthonis wel genoeg geld uit om voor 2022 beloofde 25 miljoen te hebben geïnvesteerd?
    PREMIUM

    Geeft Sint Anthonis wel genoeg geld uit om voor 2022 beloofde 25 miljoen te hebben geïnves­teerd?

    SINT ANTHONIS - Zorgen over geld gaan in gemeenten meestal over tekorten. Waar halen we het geld vandaan om onze wensen in vervulling te laten gaan, is vaak de vraag. Sint Anthonis heeft andere zorgen. De gemeente heeft bedongen dat zij tot de gemeentelijke herindeling 25 miljoen euro eigen geld mag investeren in de kernen. De vraag is of de tijd tot 2022 niet te krap is om dat voor elkaar te krijgen. Burgemeester en wethouders stellen dat er geen reden is tot zorg.

Maasland