Volledig scherm
De gedecoreerde Gerrit van Kempen met burgemeester Sijbers. © Gemeente Sint Anthonis

Fotograaf Gerrit van Kempen koninklijk onderscheiden in Sint Anthonis

SINT ANTHONIS - Gerrit van Kempen uit Sint Anthonis is deze woensdagavond benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Marleen Sijbers heeft hem de versierselen overhandigd tijdens een speciale bijeenkomst in ontmoetingscentrum Oelbroeck. 

De 68-jarige Van Kempen is al meer dan 18 jaar actief als vrijwilliger voor de lokale samenleving. Hij is de eigen fotograaf bij volleybalvereniging SOMAS/Activia en voetbalclub DSV. Ook is hij vrijwilliger bij de Pinksterfeesten en werkte hij mee aan de bouw van de kleedruimten bij DSV.  

Als vrijwilliger zorgde Gerrit van Kempen ook voor fotomateriaal voor diverse culturele activiteiten in de gemeente Sint Anthonis. Bij de Stichting Openluchtspel was hij actief als vrijwillig decorbouwer. Hij was jarenlang aanwezig bij elke belangrijke gebeurtenis in de gemeente en hield de beeldnieuwssite Tunnis.nl nauwgezet bij. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland