Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Rob Engelaar

Geluidsoverlast, onveiligheid; veel zorgen bij omwonenden over woningen aan de rand van Wanroij

WANROIJ - Koplampen van auto's die vanaf een nieuw te bouwen woonhofje in huizen van de huidige bewoners naar binnen schijnen. Gevaarlijke verkeerssituaties voor schoolgaande jeugd. Geluidsoverlast door het terugkaatsen van de herrie van auto's op de nieuwe huizen. Aantasting van de groene dorpsrand met nu nog vrij uitzicht.

2 reacties

  • Toon manders

    3 dagen geleden
    De bezwaren van de omwonenden snijden volgens mij geen hout en daar waar dat wel is zijn ze oplosbaar. Als indienen van een bezwaar 500 euro zou kosten was er niet 1 gekomen en al zeker geen 3 uit 1 gezin...... De opmerkingen van die boer lijken me wel terecht, daar moet goed naar gekeken worden, zou bijzonder zijn als hij de dupe gaat worden.
  • Willem Zuidersteen

    3 dagen geleden
    Goed dat Wanroij zo actief aan het bouwen is. Toch is het bijzonder zorgelijk hoe de gemeente omspringt met klachten van omwonenden. In het hele dorp moeten onder andere geluidsnormen opgerekt worden omdat deze door de nieuwe N602 flink overschreden worden. Een opmerking of klacht gaat bij de gemeente regelrecht de prullenbak in. De weg is helaas simpelweg nog steeds ondeugdelijk. Rek de kom op en de N602 naar 60 buiten- en 30 binnen de kom tegen de overlast met minimale kosten.

Maasland