De Rups. Op de foto in Tilburg, deze week niet in Wanroij.
Volledig scherm
PREMIUM
De Rups. Op de foto in Tilburg, deze week niet in Wanroij. © Pix4Profs/René Schotanus

Gemopper in Wanroij, nadat de rups met noorderzon vertrok

WANROIJ - De rups, het moest dit weekeinde dé trekpleister worden van de kermis in Wanroij. Maar nog voor het eerste rondje werd gemaakt, was de attractie alweer afgebroken en met de noorderzon vertrokken. Leuk, zo’n kermis, maar hij valt dit jaar wel erg klein uit in Wanroij, wordt dan ook gemopperd op het Giesenplein.

4 reacties

 • Henk van Mil

  2 maanden geleden
  nou zo als ik het begrepen had is het meer de schuld van de kermisorganisator/gemeente, de kermis was nog half leeg met met de rups er bij het zuid Limburgs attractie bedrijf had nog een attractie staan en had aangeboden die naar Wanroij te halen, maar daar moest hij extra voor betalen dat wilde de exploitant niet want het koste al genoeg om dat ding daar te krijgen, op bouwen / afbreken en dan met de omzet in zo een klein dorp komt dat niet uit maar de organisator hield voet bij stuk.
 • peter koenen

  2 maanden geleden
  Deze man weet schijnbaar niet dat er op Louis jansplein al jaren geen attracties meer staan. En zo slecht is de kermis in land van cuijk niet, maar ja, er zijn altijd mensen die wat te piepen hebben.
 • Toon manders

  2 maanden geleden
  Frans, geen onzin praten, dit staat volledig los van Hillenaar
 • Frans van Raaij

  2 maanden geleden
  Tja, je valt nu onder gemeente Land van Cuijk. En meneer Hillenaar heeft totaal niks met kermis. Zie Cuijk: sinds hij daar de boel regeerde is in Cuijk nooit meer een fatsoenlijke kermis geweest. Hij heeft het zelfs onmogelijk gemaakt om nog een fatsoenlijke atractie op het Louis Janssenplein te kunnen zetten. Ook aan de Maasboulevard staan nauwelijk atractie's in de Grotestraat staat ook veel minder.