De vrijwilligers van de graancirkel houden het openlucht theater schoon. Geen voorstellingen, wel onkruid.  groeit als kool in deze tijd.
Het theater mag bij de volgende Corona versoepeling 30 gasten ontvangen. Dat is onwerkbaar dus voorlopig blijven ze nog dicht. Frank Claassen, Piet Sommers (met pet) en Tiny Hendriks.
Volledig scherm
De vrijwilligers van de graancirkel houden het openlucht theater schoon. Geen voorstellingen, wel onkruid. groeit als kool in deze tijd. Het theater mag bij de volgende Corona versoepeling 30 gasten ontvangen. Dat is onwerkbaar dus voorlopig blijven ze nog dicht. Frank Claassen, Piet Sommers (met pet) en Tiny Hendriks. © Ed van Alem

Het blijft nog wel een tijdje stil in de openluchttheaters

OPLOO/OVERLOON - Het blijft nog wel een tijdje stil in het Openluchttheater Overloon en de Graancirkel in Oploo. Nog geen familievoorstellingen of muziekoptredens in de openluchttheaters in de regio. Volgens de Vereniging Nederlandse Openluchttheaters is het door de onzekerheid rondom de ontwikkelingen van het coronavirus hinken op twee gedachten. 

Maasland