Jan Suijkerbuijk, Tijs van de Hulsbeek en Kees Jozephs op het Kattepedje.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Suijkerbuijk, Tijs van de Hulsbeek en Kees Jozephs op het Kattepedje. © Ed van Alem

Het duurde 21 jaar, maar dan heb je ook een wandelpaadje

WANROIJ - Van alle plannen die je als inwoner voor je dorp kunt bedenken, lijkt een wandelpaadje toch wel het meest haalbare. In Wanroij bedachten drie inwoners het Kattepedje, 925 meter ommetje dat er nu toch echt komt. Na 21 jaar.

9 reacties

 • Jan

  6 maanden geleden
  Ik ben er blij mee, en de initiatiefnemers zo te zien ook. Zij hebben blijkbaar een stuk minder azijn gehad als U!
 • T1plotseling

  7 maanden geleden
  Eens met Ikke. Overal in gemeenten zie dat er geld over de balk wordt gegooid voor allerlei kul en tierelantijnen. Zo weet ik van een gemeente, die een compleet plein heeft gesloopt, waar niks aan mankeerde, maar waar de oorspronkelijke bestrating en planten en bomen zijn "vervangen". Aanvankelijk leek het alsof er eindelijk meer parkeergelegenheid zou komen, maar nee! Peperdure lantaarns en boompjes: dat wel. En  ondertussen nog steeds onvoldoende parkeerruimte. Omwonende, spottend: "Ach, daar zijn wij burgers te dom voor; daar moet je voor gestudeerd hebben!"
 • LittleCharlie

  7 maanden geleden
  Dat is een manier om er naar te kijken. Maar wat mij opvalt is dat deze raadsperiode bij bijna al die plannen de hele gemeenteraad meestemt. Dat past dan meer bij het plan om het geld dat eerst op de spaarrekening stond op te maken voordat het op de gedeelde spaarrekening komt in de nieuwe gemeente. En je krijgt het idee dat er vroeger wel plannen waren, maar dat het ontbrak aan het uitvoeren van die plannen. Want wat je niet opmaakt en niet uitvoert wordt dus niet uitgegeven en komt op de spaarrekening. Maar wellicht had jij die liever gedeeld met de rest van het Land van Cuijk.
 • ikke

  7 maanden geleden
  Ja, er moet nu volop geld over de balk gegooid worden, zodat na de herindeling de jaarlijkse kosten voor alle inwoners zullen gaan stijgen..! Meer dan 20 jaar is dit terecht tegen gehouden, want het geld kon veel beter op andere plekken besteed worden, maar nu hebben we een college dat graag zichzelf op de borst klopt dat ze heel veel geld aan onnodige dingen hebben uitgegeven, en als dank mogen de burgers in de toekomst dit met zijn alle extra betalen..!!
 • Jan

  7 maanden geleden
  Welke bedoel je precies?
 1. Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn
  Play

  Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn

 2. Van Haga over omstreden Bevrijdingsdagposter FvD: ‘Ongepast'
  Play

  Van Haga over omstreden Bevrij­dings­dag­pos­ter FvD: ‘Ongepast'

Maasland