Stal in Sint Anthonis.
Volledig scherm
PREMIUM
Stal in Sint Anthonis. © Ed van Alem

Hoeveel veehouders verdwijnen? Sint Anthonis schat nu 40 procent: ‘Dit heeft grote impact’

SINT ANTHONIS - Ongeveer 40 procent van het aantal veehouderijen in Sint Anthonis is over vijf jaar verdwenen. Die schatting maakt de gemeente nu, na keukentafelgesprekken met honderden boeren.

62 reacties

 • T1plotseling

  4 maanden geleden
  Zwavel gratis uit de lucht, en de daken  en paden waren toen schoon. Verbluffend......, Ikke heeft een nieuw afwasmiddel ontdekt!
 • T1plotseling

  4 maanden geleden
  "Met een veel hogere uitstoot, want onze boeren zijn de beste ter wereld".. Klopt precies: ze produceren inderdaad de hoogste uitstoot. O ja; het zijn geen boeren maar gewetenloze vee-fabrikanten. Corona heeft opnieuw bewezen, dat vee-fabrikanten over lijken gaan. Gaat maar  na vragen in de getroffen vee-gebieden!
 • T1plotseling

  4 maanden geleden
  Ikke: pas maar op! Dat was bij mij ook zo. Toen de q-koorts wereldnieuws werd, was ik op het werk de allersterkste, mede omdat de wel eerder sterkeren, door roken, snel letterlijk buiten adem raakten. Pas vele jaren laten, ging mijn ademhaling fout. Ik bleek de q-koorts eerder overleefd te hebben, en de uitbraak pas veel later te krijgen. Overbuurman niet. Na een ellendig invalide bestaan van 10 jaren, is hij hemelen. Nog "bedankt'', veebaron! En die gewetenloze CDA met name!> Ikke, kortweg: ook jij hebt in deze omgeving de grootste kans om als doodsoorzaak een zoönose te hebben..
 • T1plotseling

  4 maanden geleden
  Waar haalt u de kennis vandaan, om het beter te weten dan alle hoogleraren als voorbeeld, die al jaren geleden deze rampspoed verkondigen. Wat is uw medische competentie in deze? 
 • T1plotseling

  4 maanden geleden
  En dat zijn er 40 miljoen te weinig!
 1. Brandweer druk met blussen van grote brand in school in Doetinchem
  Play

  Brandweer druk met blussen van grote brand in school in Doetinchem

 2. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

Maasland