Volledig scherm
Politie Boxmeer © Politie Boxmeer

Inbreker aangehouden na diefstal uit schuur in Stevensbeek, mogelijke tweede verdachte spoorloos

STEVENSBEEK - Een inbreker is vrijdagmiddag aangehouden door de politie na het weghalen van gereedschappen in een schuur in Stevensbeek. Een mogelijke tweede verdachte is spoorloos, ondanks de inzet van een politiehelikopter en een hondengeleider.

Dat schrijft de politie Boxmeer op Facebook.

‘Omstreeks 16.00 uur ontvingen wij een melding van een inbreker die was overlopen aan de Radioweg (...) De verdachte werd ter plaatse vastgehouden door de bewoner. Wij hebben de verdachte van de bewoner overgenomen en hij zit vast voor onderzoek.’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Russische prijs voor vrachtwagenbouwer Berdex uit Wanroij die fabriek bouwde in Veliki Novgorod
    PREMIUM

    Russische prijs voor vrachtwa­gen­bou­wer Berdex uit Wanroij die fabriek bouwde in Veliki Novgorod

    WANROIJ - Carrosserie- en handelsonderneming Berdex uit Wanroij heeft de RusPrixAward 2019 in de wacht gesleept. Voorzitter van het comité Georgiy G. Petrov overhandigde de prijs onder auspiciën van de ambassade van de Russische Federatie aan eigenaar Arnold van Boxmeer van Berdex. Het bedrijf kreeg de prijs voor de ‘beste investering in de fysieke economische sector voor middelgrote ondernemingen.

Maasland