Volledig scherm
PREMIUM
Een A-viertje legt uit dat de Jan Linders nog dicht is in Sint Anthonis. © DG

Klanten Jan Linders Sint Anthonis:
‘Geen supermarkt! Echt een ramp’

SINT ANTHONIS - Er waren twee ruim gesorteerde supermarkten. Best een luxe voor Sint Anthonis. Juist daardoor komt het bij veel consumenten keihard aan dat het dorp ineens zonder super zit. De Emté is definitief gesloten en de vernieuwde Jan Linders mag de deuren niet openen omdat de vergunningen nog niet op orde zijn.  

,,Het is echt een ramp’’, zegt mevrouw Thielen ('liever geen voornaam'). ,,Ik heb geen auto dus ik moet nu plannen hoe ik met de fiets droog bij de super in Wanroij of Boxmeer kom. Ik moet echt plannen in mijn hoofd.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Aanbieden van tuinafval wordt weer gratis in het Land van Cuijk

    Aanbieden van tuinafval wordt weer gratis in het Land van Cuijk

    HAPS - Het aanbieden van tuinafval bij de milieustraten wordt vanaf 1 augustus weer gratis. Dat zei wethouder Marius Tielemans deze week na afloop van de gemeenteraadsvergadering in Boekel. Daarmee moet een eind komen aan het dumpen van het groenafval in de natuurgebieden. Want dat is precies de reden waarom de Bestuurscommissie Afvalinzameling (BCA) Land van Cuijk en Boekel - de overkoepelende club die voor de gemeenten de afvalinzameling regelt - hiertoe besluit.

Maasland