Volledig scherm
De auto kwam op zijn kop terecht. © SK-Media

Man rijdt verkeersborden uit de grond en belandt op zijn kop met auto in Wanroij

WANROIJ - Een man heeft zaterdagavond in Wanroij diverse bomen en verkeersborden uit de grond gereden met zijn auto. Vervolgens belandde hij aan de Lindensteeg op zijn kop met het voertuig. 

De man was direct na het ongeval spoorloos. Niet veel later werd de automobilist iets verderop lopend gevonden. De ambulance heeft hem vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeluk kon ontstaan, is onduidelijk. De wagen liep veel schade op. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Aanbieden van tuinafval wordt weer gratis in het Land van Cuijk

    Aanbieden van tuinafval wordt weer gratis in het Land van Cuijk

    HAPS - Het aanbieden van tuinafval bij de milieustraten wordt vanaf 1 augustus weer gratis. Dat zei wethouder Marius Tielemans deze week na afloop van de gemeenteraadsvergadering in Boekel. Daarmee moet een eind komen aan het dumpen van het groenafval in de natuurgebieden. Want dat is precies de reden waarom de Bestuurscommissie Afvalinzameling (BCA) Land van Cuijk en Boekel - de overkoepelende club die voor de gemeenten de afvalinzameling regelt - hiertoe besluit.

Maasland