Jeffrey Herlings tijdens de GP van Indonesië op het circuit van Pangkal Pinang.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeffrey Herlings tijdens de GP van Indonesië op het circuit van Pangkal Pinang. © Ray Archer/KTM Images

Motocross der Azen mikt op MXGP op De Bergen in Wanroij in 2020

SINT ANTHONIS - Een Grand Prix voor crossmotoren op evenemententerrein De Bergen in Wanroij zal op zijn vroegst in september 2020 kunnen plaatsvinden. Organisator Marcel Hermans: ,,Beter iets later en dan ook helemaal goed.’’

5 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Nou krijgen we het helemaal....een weekend muziek mag niet van de natuurfreaken in de staatsbossen...en crossen bij een camping wel...zou zeggen kom nu eens de  luisteren ben momenteel op de camping en er zijn twee personen met een bestuurbare auto bezig op de fortunaweg ...je kunt elkaar al niet meer verstaan ..Ik hoop toch echt dat Hier de hele camping op tegenkomt
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Het zou prachtig zijn om zo'n evenement hier in Wanroij te krijgen.Ook economisch en maatschappelijk gezien zou dit voor velen een opsteker kunnen zijn.Wens je hierbij veel succes Marcel.
 • Karel3

  4 jaar geleden
  Jij snapt er helemaal niks van,niet meer reageren op dingen waar je totaal geen verstand van hebt!
 • ikke

  4 jaar geleden
  Toch kennen heel veel mensen Sint Anthonis van de Cross der Azen! Dat is gewoon een vaststaand feit, net zoals vroeger iedereen Wanroij van De Bergen kende waar ze met het schoolreisje naar toe gingen...! Wat word er ieder jaar aan kunst uitgegeven, en dat is iets anders dan borg...???
 • Gezien

  4 jaar geleden
  Als burgemeester een keertje " bakkenist " mogen spelen en nu enthousiast die drie ton als borg, die waarschijnlijk wel opgemaakt gaan worden ophoesten. Moet niet gekker meer worden, denk dat er heel wat belangrijkere dingen zijn waar dat geld aan uitgeven kan worden. En door 1 zo'n cross staat Sinttunnis weer op de kaart net als in het verleden, laat me niet lachen, dat gelooft toch niemand.