Theo Aben en zoon Fons sluiten hun rijwielhandel. Na 108 jaar komt er een einde aan het familiebedrijf in Ledeacker.
Volledig scherm
PREMIUM
Theo Aben en zoon Fons sluiten hun rijwielhandel. Na 108 jaar komt er een einde aan het familiebedrijf in Ledeacker. © Ed van Alem

Na 108 jaar is het einde verhaal voor Het Fietsenhuis in Ledeacker: ‘Wel een traantje wegpinken’

LEDEACKER - Het ging allemaal iets sneller dan Theo Aben (67) in zijn hoofd had. Over een jaar of twee, drie stoppen, was het idee. Maar al over drie weken trekt hij de deur van zijn fietsenwinkel in Ledeacker definitief achter zich dicht. Zoon Fons (38) wilde hem wel overnemen. Maar de tijd zit niet mee, financieel is het geen haalbare kaart. Dus verdwijnt Het Fietsenhuis na 108 jaar uit Ledeacker.

3 reacties

 • Wim Theessink

  1 week geleden
  Ja meer dat jullie na zoveel jaar toch nog moeten stoppen. 40 jaar zijn we trouwe klant geweest en altijd heel fijn geholpen Theo, geniet nu samen met Bep van je pensioen en Fons veel succes bij je andere job
 • ineke geskes

  1 week geleden
  Blijft jammer, we hebben hele goede herinneringen aan Theo maar ook nog aan zijn vader. Heel veel succes verder en geniet van je pensioen.
 • Pam Smets

  1 week geleden
  Jammer dat er weer een goede ondernemer het voor gezien houdt, wat Theo betreft begrijpelijk dit óók gezien zijn leeftijd. En zeker jammer dat zijn zoon geen mogelijkheid ziet om het voort te zetten en zijn diensten elders gaat inzetten...........bedankt voor al die jaren en klantvriendelijkheid !
 1. Flashmob bij Ziekenhuis Rivierenland als dank voor de zorg
  Play

  Flashmob bij Ziekenhuis Rivieren­land als dank voor de zorg

 2. Pfizer-directeur ontkent aantijgingen over brievenbusfirma
  Play

  Pfi­zer-directeur ontkent aantijgin­gen over brievenbus­fir­ma

Maasland