Toekomstplannen voor het gemeentehuis werden eerder toegelicht aan de bewoners. Ze staan in de ontvangsthal, waar op termijn een publieke doorgang moet komen tussen Brink en Merret.
Volledig scherm
PREMIUM
Toekomstplannen voor het gemeentehuis werden eerder toegelicht aan de bewoners. Ze staan in de ontvangsthal, waar op termijn een publieke doorgang moet komen tussen Brink en Merret. © Theo Peeters

Nieuwe kunsthal in gemeentehuis moet Sint Anthonis op de kaart zetten: ‘Belangrijke toekomstige hotspot in Land van Cuijk’

SINT ANTHONIS – Een nieuw centrum voor kunst en cultuur moet ‘kunstdorp’ Sint Anthonis op de kaart zetten. Beoogde locatie is een deel van het huidige gemeentehuis.

2 reacties

  • Toon manders

    1 jaar geleden
    onvoorstelbaar, nou dat weer!! iedere groepering die iets met kunst, bijen en struiken doet weet wel weer wat voor elkaar te krijgen. ga zo door en het kan weer van Funda af omdat niemand er nog wat aan heeft........Kunnen die (succesvolle) kunstenaars niet zelf een pand kopen en daar gaan exposeren? dat doet ZooParc Tongelaar en oorlogsmuseum ook. Cafe's zitten er enkele aan het plein, dus daar hoef je het niet voor te doen.
  • Jan Zomers

    1 jaar geleden
    Niet verkeerd - hiermee zet Sint Anthonis zichzelf op de kaart in de nieuwe gemeente Land van Cuijk.