Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © BELGA

Nieuwe poging Grand Prix naar Sint Anthonis te krijgen

SINT ANTHONIS - Met het online zetten van een petitie wordt de poging om een motorcross Grand Prix naar Sint Anthonis te halen nieuw leven ingeblazen. Op de eerste dag dat de petitie digitaal getekend kon worden, reageerden er al 935 motorcrossliefhebbers.

,,We hopen met de petitie bij de gemeente Sint Anthonis aan te tonen dat er veel belangstelling voor is. En dat we daardoor medewerking van de gemeente krijgen”, legt initiatiefnemer Marcel Hermans uit. ,,Bijvoorbeeld bij de uitgifte van vergunningen.”

Al een paar jaar probeert Hermans de grote internationale motorcrosswedstrijd naar De Bergen in Wanroij te halen. Hij is een liefhebber van de sport in hart en nieren. Zo tekende hij onder meer voor het boek Motorcross der Azen, waarin hij de geschiedenis van de Sinttunnisse MotorClub beschrijft.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland