Volledig scherm
PREMIUM
OMO-bestuursvoorzitter Eugène Bernard, onlangs tijdens een werkbezoek op het Elzendaalcollege in Boxmeer. © Ed van Alem

Onderwijsbestuurder: ‘Een beetje onderlinge competitie is goed, dat houdt alle scholen scherp’

STEVENSBEEK / TILBURG - Vanaf 1 augustus dit jaar valt ook scholengemeenschap Metameer, met locaties in Stevensbeek en Boxmeer, onder de vlag van het bestuur van Ons Middelbaar Onderwijs (OMO), de Brabantse vereniging van middelbare scholen uit Tilburg. 

De finale krabbel van het ministerie van Onderwijs is nog maar een formaliteit, aldus bestuurder Eugène Bernard van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). De vakbonden, de ondernemingsraad en de raad van toezicht zijn akkoord met de toetreding van Metameer. Het Elzendaalcollege en het Merletcollege, de twee andere scholen voor voortgezet onderwijs in deze regio, maken al veel langer deel uit van OMO.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Aanbieden van tuinafval wordt weer gratis in het Land van Cuijk

    Aanbieden van tuinafval wordt weer gratis in het Land van Cuijk

    HAPS - Het aanbieden van tuinafval bij de milieustraten wordt vanaf 1 augustus weer gratis. Dat zei wethouder Marius Tielemans deze week na afloop van de gemeenteraadsvergadering in Boekel. Daarmee moet een eind komen aan het dumpen van het groenafval in de natuurgebieden. Want dat is precies de reden waarom de Bestuurscommissie Afvalinzameling (BCA) Land van Cuijk en Boekel - de overkoepelende club die voor de gemeenten de afvalinzameling regelt - hiertoe besluit.

Maasland