Volledig scherm
De hal van het gemeentehuis in Sint Anthonis. © Ed van Alem

Open dag gemeente Sint Anthonis is pas 3 weken later

SINT ANTHONIS - De eerste open dag van de gemeente Sint Anthonis vindt plaats op 22 september. Dat is drie weken later dan de oorspronkelijke planning voor 1 september. De open dag verhuist omdat in het weekeinde  van 1 en 2 september al het internationaal kunstdorp op de Brink en in het gemeentehuis plaatsvindt. 

Op zaterdag 22 september zijn inwoners welkom van 10.00 uur tot 14.00 uur in het gemeentehuis aan de Brink in Sint Anthonis. De open dag is bedoeld om inwoners te informeren over allerlei gemeentelijke zaken. Inwoners kunnen in het gemeentehuis rondkijken, vragen stellen en tips voor Sint Anthonis achter laten.

Volledig scherm
Het gemeentehuis van Sint Anthonis. © Theo Peeters
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Directeur voor een dag om jongere te verleiden in Sint Anthonis te blijven

    Directeur voor een dag om jongere te verleiden in Sint Anthonis te blijven

    SINT ANTHONIS - De ondernemersavond in het gemeentehuis van Sint Anthonis krijgt in 2019 een vervolg. Samen met de gemeente gaan ondernemers volgend jaar een diensten-beursvloer verzorgen. Bedrijven bieden aan klussen voor verenigingen uit te voeren. Daarnaast zouden jongeren de kans moeten krijgen om een dag op het hoogste niveau bij een bedrijf mee te draaien. Als directeur voor een dag kan een jongere ervaring opdoen.

Maasland