Politie doet onderzoek na een overval in Sint Anthonis. (foto ter illustratie)
Volledig scherm
Politie doet onderzoek na een overval in Sint Anthonis. (foto ter illustratie) © Ed van Alem

Politie in Sint Anthonis en Mill bij spoedmeldingen vaak te laat

SINT ANTHONIS / MILL - In spoedgevallen komt de politie in de gemeenten Sint Anthonis en Mill en Sint Hubert vaak niet op tijd ter plekke. In Sint Anthonis doet de politie er in 40 procent van de spoedsituaties langer dan een kwartier over. In Mill is dat zelfs bij 42 procent van de gevallen zo. In beide gemeenten was de zogeheten reactietijd vorig jaar sneller, zo blijkt uit de recent bijgewerkte cijfers over het afgelopen half jaar van het CBS.

  1. Boekelse burgemeester vindt plan Peeldorpen ‘spannend en mooi’
    PREMIUM

    Boekelse burgemees­ter vindt plan Peeldorpen ‘spannend en mooi’

    BOEKEL/ZEELAND - Hij noemt zich een ‘jongen uit de Peel’. Reden voor Pierre Bos, burgemeester van Boekel om het plan voor nieuwe Peeldorpen van Zeelander Jan Ottens te steunen. Bos, oud-wethouder van Sint Anthonis, is vol lof. ‘Spannend en mooi’ zegt hij. Het plan heeft veel losgemaakt, bij boeren, bij gemeentelijke en provinciale overheden. Pierre Bos is op 10 september gespreksleider bij de drie sessies over het plan in Milheeze.
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland