Volledig scherm
De turborotonde die de N602 verbindt met de N272. © Google Maps

Reconstructie laatste deel N602 niet voor maart 2020

SINT ANTHONIS - De reconstructie van het laatste deel van de provinciale weg N602 wordt pas volgend jaar uitgevoerd. Dat heeft de gemeente Sint Anthonis besloten na overleg met de betrokkenen.

De reconstructie van de weg door Wanroij, Ledeacker en Sint Anthonis is in april vorig jaar begonnen en zou al klaar moeten zijn.

Vanwege problemen met de geluidreducerende toplaag in Wanroij werden de werkzaamheden in Sint Anthonis uitgesteld. Er moest eerst een onderzoek naar worden gedaan. Van sommige stenen liet de bovenste laag los. Wat het resultaat is van het onderzoek is nog niet bekend. Mogelijk moeten er nieuwe stenen besteld worden.

Niet voor maart 2020

Volgens de planning, die al een keer eerder is aangepaste, zou de reconstructie van het wegvak in Sint Anthonis tot aan de turborotonde met de N272 na de afgelopen zomer al beginnen. ‘Gelet op het winterseizoen worden de werkzaamheden niet voor maart 2020 hervat’, laat de gemeente nu weten.

‘Voordeel is dat de weg tijdens de feestdagen in december en met carnaval open is. Dat was een wens van de inwoners en winkeliers van Sint Anthonis’, staat in een melding van de gemeente.

Maasland