Volledig scherm
PREMIUM
Leerlingen van het Merletcollege komen in de aulabij de Glazen Huisstudio van Omroep Land van Cuijk in 2016. © Ed van Alem

Regionale omroep krijgt vertrouwen van Cuijk en Grave

SINT ANTHONIS  - De regionale Omroep Land van Cuijk kan de komende drie jaar doorgaan met uitzenden. De colleges van Cuijk en Grave willen de subsidie die de afgelopen twee jaar is gegeven voor een periode van drie jaar verlengen. De subsidie komt neer op een vastgesteld bedrag van 1,44 euro per inwoner. Voor Cuijk gaat het dan om een bedrag van ruim 12.000 euro per jaar, Grave trekt daar jaarlijks 6.000 euro voor uit.

In Mill is de LOM actief. Van de overige gemeentes waren alleen Cuijk en Grave in het Land van Cuijk de enige twee gemeentes die niet gelijk voor vijf jaar subsidie wilden beloven. Er werd een evaluatie na twee jaar afgesproken. ,,Maar die evaluatie is positief uitgevallen’’, laten de colleges van de twee gemeenten hun gemeenteraadsleden in een een voorstel weten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland