Volledig scherm
PREMIUM
Miriam van den Broek (links) zorgt voor de burgers, Margriet Maassen voor het brood. © Theo Peeters

Sappige burger moet toeristen naar Land van Cuijk trekken

WANROIJ - Soms heb je van die ideeën. Die goed klinken maar die maar niet van de grond komen. Dit is niet zo'n idee: De Land van Cuijk-burger. Een Wanroijse koe - nou ja, een deel ervan - op een Wanroijs broodje. Een kleine maand terug was het nog een fantasie, nu ligt de sappige burger omklemd door een vers broodje op een kleine plank te wachten om verorberd te worden.

Het idee komt van Michel Hovenkamp van Maasvallei Netwerk die regionale ondernemers bijeen brengt. Hij raakte aan de praat met Miriam van den Broek van Boertel Lamperse Hei in Wanroij, kreeg een tas mee met biefstuk, entrecote en hamburgers, bakte die in zijn koekenpan.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verdachten illegale vogelhandel uit Beugen, Heijen, Boxmeer, Oeffelt en Milsbeek blijven ontkennen

    Verdachten illegale vogelhan­del uit Beugen, Heijen, Boxmeer, Oeffelt en Milsbeek blijven ontkennen

    DEN BOSCH / BOXMEER - De verdachten van het illegaal vangen, verhandelen en kopen van beschermde vogels in Beugen, Heijen, Boxmeer, Oeffelt en Milsbeek in 2014, ontkenden deze week bij het gerechtshof in Den Bosch fel dat ze iets verkeerd hadden gedaan. ,,Ik heb bekennende verklaringen onder druk afgelegd”, stelde een 59-jarige man uit Afferden. De rechtbank had hem een celstraf van 8 maanden opgelegd, waarvan 3 maanden voorwaardelijk.

Maasland