Volledig scherm
Het CDA is opnieuw de grootste in Sint Anthonis. © ANP

Sint Anthonis: CDA oppermachtig, FvD met 12 procent binnen en verlies VVD

SINT ANTHONIS - Net als bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 boekt het CDA in Sint Anthonis winst. Het CDA komt uit op 29,6 procent (een stijging van 1,2%). De VVD lijdt een stevig verlies van 5,8 procent en haalt 14,9 procent van de stemmen. Net iets meer dan nieuwkomer Forum voor Democratie dat met 11,9 procent binnen dendert. 

De SP lijdt een dramatisch verlies en komt van 22,9 procent vier jaar geleden nu uit op 11,6 procent van de stemmen. D66 levert 0,4 procent in: 5,8 procent. GroenLinks en 50Plus boeken winst en PVV verliest2,9 procent: 4,5 procent.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jubilerend Regio-orkest Oost-Brabant (ROB) viert feest in de regio
    PREMIUM

    Jubilerend Re­gio-or­kest Oost-Bra­bant (ROB) viert feest in de regio

    WANROIJ / MILL / GENNEP - Het Regio-orkest Oost-Brabant (ROB) viert zijn 12,5 jarig bestaan met drie concerten in de regio. Zaterdagavond is het project-harmonieorkest het feestvarken in ’t Wapen van Wanroij in Wanroij. Op 18 januari spant het ROB samen met muziekvereniging St. Jan in Myllesweerd in Mill en een dag later is er een samenwerkingsverband met harmonie Unitas et Fidelitas in Pica Mare in Gennep.

Maasland