De supermarkt van Jan Linders aan De Merret in Sint Anthonis.
Volledig scherm
PREMIUM
De supermarkt van Jan Linders aan De Merret in Sint Anthonis. © Theo Peeters

Sint Anthonis een dag na de overval én de straatroof: ‘Ik dacht: het is begonnen, het is oorlog’

SINT ANTHONIS / BOXMEER - Een overval en een straatroof. Binnen een kwartier tijd, op 6,3 kilometer afstand. Eerst was zondag de supermarkt in Sint Anthonis slachtoffer, even later een voorbijganger op de Koorstraat in Boxmeer. 

11 reacties

 • LegendaryCarlos

  1 jaar geleden
  Euh,dat zijn dingen die je rechtstreeks van zijn twitterfeed kunt halen. Heeft niks met stress te maken, maar met lezen en snappen wat er gebeurt.Maar voor dat snappen moet je opletten in school, en dat is blijkbaar ook al weer "links".
 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  In de Tweede Kamer en bij de NPO... mag wel iedere dag gesproken worden over klimaat, stikstof en CO-2.Ze maken zich zorgen hoe ons land zal zijn over 10, 20 of 30 jaar?Wij maken ons ook zorgen.
 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  Het is verontrustend dat in de grote steden... jongeren van 12 jaar met een mes op zak loopt, anders horen ze er niet meer bij.
 • ikke

  1 jaar geleden
  Het was zondag geen 1 oktober, het is ondertussen al 2020, en ik hoop dat dit het jaar van de waarheid gaat worden, dus een flinke afstraffing van de linkse idioten, en dat het Gezond Boeren Verstand in de politiek weer gaat regeren, dan is ons land nog niet verloren aan de linkse terreur, maar het is op het randje met ons Nederland...! Met een groot stikstofprobleem 2 miljoen nieuwe nederlanders, terwijl de burger zorgt voor de meeste indirecte uitstoot...!!
 • Loet

  1 jaar geleden
  Voor iemand met een legendary status kom je welk een beetje gestrest  over...
 1. Topdrukte bij buitenzwembad: 'Ik ben zo blij als een kind'
  Play

  Topdrukte bij buitenzwem­bad: 'Ik ben zo blij als een kind'

 2. 'Straatrace' blijkt remproeven van de politie te zijn
  Play

  'Straatrace' blijkt remproeven van de politie te zijn

Maasland