Marleen Sijbers, ex-burgemeester van de gemeente Sint Anthonis.
Volledig scherm
PREMIUM
Marleen Sijbers, ex-burgemeester van de gemeente Sint Anthonis. © Ed van Alem

Sint Anthonis en Marleen Sijbers wisten dat het over was

SINT ANTHONIS - Inderdaad, zegt Commissaris van de Koning Wim van de Donk nu: voor Sint Anthonis en burgemeester Marleen Sijbers was er ‘geen draagvlak om samen verder te gaan’. Wat was uiteindelijk de druppel?

7 reacties

 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  Sint Anthonis valt van het ene uiterste in het andere.Marleen Sijbers is van de VVD dat is rechts... dan verwacht je nu iemand van het CDA.Marcel Franzel is D66 dat is links - weet niet of hij een weerspiegeling is van het stemgedrag in Sint Anthonis? Ik denk van niet.D66 is voor het milieu en anti boeren... alhoewel de VVD onder Rutte doet precies wat D66 wenst.
 • Ook

  1 jaar geleden
  Zou het misschien kunnen zijn dat in elk geval de gemeenteraad dit ook inmiddels wel echt verdiend heeft?5 Gemeentesecretarissen in 5 jaar is echt om hondsberoerd van te worden.Dan is er echt iets heel erg diepgravend mis in de gemeente organisatie en dus ook in de gemeente zelf waar die organisatie een afdruk van vormt!
 • Willem Vloet

  1 jaar geleden
  Wat je leest over Fränzel is in ieder geval hoopgevender dan wat we weten over al de betrokken inclusief de voormannen van de raadsfracties. Achterkamertjes afspraken en belangenbehartiging zullen in een grotere gemeente in ieder geval moeilijker onder de pet blijven. Fränzel succes met puinruimen en werken naar een gezonde toekomst.
 • LegendaryCarlos

  1 jaar geleden
  En teuntje gaat weer helemaal voorbij aan het feit dat de raad en wethouders nog steeds een amateuristisch zooitje is wat liever onderling bekonkelt dan een open debat aan te gaan. Liever natrappen naar iemand die wel naar eer en geweten probeerde te handelen. Ik ben nooit groot voorstander van de herindeling geweest, maar als dit het niveau eindelijk opkrikt, dan hoe eerder hoe liever. Het is geen 1975 meer.
 • ikke

  1 jaar geleden
  Teun, je hebt de afgelopen 5 jaar niet goed opgelet, anders had je wel iets anders opgemerkt (of kun je alleen door jou clubje bril kijken?) maar met de buitenbrabant wonende grashof, en nu deze buiten sint anthonis wonende franzel zal D66 net als in Den Haag hier de inwoners eens flink ervan langs gaan geven, let maar op, de komende jaren word alles flink duurder en mag er niets meer...!!
 1. Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonderwijs?
  Play

  Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonder­wijs?

 2. Dit was de roerige aanloop naar de machtsoverdracht in de VS
  Play

  Dit was de roerige aanloop naar de machtsover­dracht in de VS

Maasland