De optocht in Sint Anthonis.
Volledig scherm
PREMIUM
De optocht in Sint Anthonis. © Ed van Alem

Sint Anthonis extra streng op lawaai in carnavalsoptochten

VIDEOSINT ANTHONIS - Tijdens de carnavalsoptochten in de gemeente Sint Anthonis wordt gemeten of er te veel herrie uit de boxen op de mee trekkende carnavalswagens komt. Burgemeester Marleen Sijbers laat extra toezicht houden op de naleving van de regels van de carnavalsverenigingen tijdens de optochten. 

20 reacties

 • LegendaryCarlos

  3 jaar geleden
  Ja, typisch dat mensen niet naar gezond boerenverstand willen luisteren en hun onmacht op de verkeerden projecteren. Heeft u überhaupt contact gehad met de gemeente Breda en/of de politie hierover?
 • Retro

  3 jaar geleden
  Typisch !
 • LegendaryCarlos

  3 jaar geleden
  Blowt en zuipt u volgende keer gewoon lekker mee. Heb je er in huis geen last van.Zonder achtergrond kun je niet oordelen, het enige wat je kunt doen is verwijzen naar de juiste instantie.
 • Retro

  3 jaar geleden
  Loopt u de volgende keer gewoon lekker mee.Dan heb je er in huis geen last van.Alaaaaf
 • LegendaryCarlos

  3 jaar geleden
  Uw initiële reactie lijkt of u het ons kwalijk neemt dat het pand waar u last van had/heeft van een Stevensbeker is. Blijft nog steeds staan dat de eigen gemeente (in dit geval Breda) MOET optreden.En hoezo is het dan een Typische Inwoner van Stevensbeek? Kent u heel Stevensbeek? Ik niet, en ik woon vlakbij.En daarbij; de meeste overlast veroorzakende wagens komen NIET uit de gemeente Sint Anthonis, maar uit buurgemeentes, en zijn eigenlijk gewoon zuipketen op wielen. Dat men daar paal en perk aan wil stellen is natuurlijk logisch, maar dat wil er bij u blijkbaar niet in.

Maasland