Sint Anthonis juicht bij opening Jan Linders: dorp moest het vier weken zonder supermarkt doen

VIDEOSINT ANTHONIS - Meer dan honderd mensen stonden aan de Merret in Sint Anthonis klaar om getuige te zijn van de heropening van supermarkt Jan Linders. Die winkel zou eigenlijk op 27 maart al geopend zijn. Maar problemen met de vergunning zorgden ervoor dat de super pas op deze dinsdag de schuifdeuren mocht openen voor publiek. 

Jan Linders-baas Leo Linders telde zelf af en schoot de confetti de lucht in waarna het openingsdoek viel en de klanten met karretjes 'hun’ winkel weer binnen mochten.Linders: ,,Ik ben super trots op onze mensen en ik weet zeker dat Sint Anthonis heel erg blij is met deze winkel.’’

Binnen stond bedrijfsleider Thijs van den Broek met het gezamenlijk personeel de klanten op te wachten.

De eerste 250 kregen een Limburgse vlaai in handen gedrukt met daarop de sticker 'betaald'. ,,Omdat u zo lang hebt moeten wachten’’, legde de breed glimlachende Van den Broek uit.

Volledig scherm
Bedrijfsleider Thijs van den Broek overhandigt vlaaien aan de klanten bij de heropening van zijn Jan Linders aan de Merret in Sint Anthonis. ,,Omdat u zo lang hebt moeten wachten.’’ © DG
Volledig scherm
André is de eerste klant die afrekent in de vernieuwde Jan Linders van Sint Anthonis. © DG
Volledig scherm
Grote drukte bij de heropening van de Jan Linders in Sint Anthonis. © DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Geeft Sint Anthonis wel genoeg geld uit om voor 2022 beloofde 25 miljoen te hebben geïnvesteerd?
    PREMIUM

    Geeft Sint Anthonis wel genoeg geld uit om voor 2022 beloofde 25 miljoen te hebben geïnves­teerd?

    SINT ANTHONIS - Zorgen over geld gaan in gemeenten meestal over tekorten. Waar halen we het geld vandaan om onze wensen in vervulling te laten gaan, is vaak de vraag. Sint Anthonis heeft andere zorgen. De gemeente heeft bedongen dat zij tot de gemeentelijke herindeling 25 miljoen euro eigen geld mag investeren in de kernen. De vraag is of de tijd tot 2022 niet te krap is om dat voor elkaar te krijgen. Burgemeester en wethouders stellen dat er geen reden is tot zorg.

Maasland