Vluchtelingen komen aan in Overloon. Sint Anthonis wil kijken of dat ook nog op andere plekken kan.
Volledig scherm
PREMIUM
Vluchtelingen komen aan in Overloon. Sint Anthonis wil kijken of dat ook nog op andere plekken kan. © Ed van Alem

Sint Anthonis wil kijken naar extra opvang vluchtelingen

LAND VAN CUIJK - Cuijk en Mill en Hubert willen niet, Sint Anthonis wil wel kijken of op korte termijn nog extra opvang geregeld kan worden voor asielzoekers in het Land van Cuijk.

7 reacties

 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Het duurt hooguit 5 jaar... daarna stromen ze door naar een woning.
 • Charles de Wit

  1 jaar geleden
  Smets, Rijdt De reden voor deze opmerkingen zijn heel duidelijk; er zijn genoeg figuren waarvan vanaf moment één duidelijk is dat ze geen kans maken, en iedereen, van personeel en echte vluchtelingen tot omwonenden het leven zuur maken, en het COA en de overheid weten dat maar doen er niks aan. Dan krijg je dus dat er wat ongenuanceerd gereageerd wordt, maar kun je mensen dat kwalijk nemen? Vind je van wel, dan lees nog maar eens de verhalen van omwonenden na, wordt je wijzer van.
 • Willem van de Rijdt

  1 jaar geleden
  Helemaal eens met Pam: ongenuanceerde opmerkingen van Dhr Aardsen maar ook van Dhr Gransen. Je zou zelf maar in zo’n situatie zitten. Dat gun je niemand!
 • Bert Gransen

  1 jaar geleden
  Beste Pam, zeg t niet graag maar Tinus heeft een keer gelijk.
 • Pam

  1 jaar geleden
  Beste Tinus, wat een zeer ongepaste en trieste opmerking, en heel erg suggestief......bah en verfoeilijk ! Mag hopen dat je nooit de ervaring(en) van deze medemensen zal ervaren.........zou je sieren om op deze plek je woorden terug te nemen en excuses te maken voor je opmerkingen !!