Volledig scherm
PREMIUM
Wanroij. © Ed van Alem

Sint Anthonis wil veilige fietsroute voor jeugd tussen Landhorst en Wanroij

SINT ANTHONIS - Er moet een veilige fietsroute komen voor de leerlingen die dagelijks tussen Landhorst en Wanroij heen en weer fietsen. Het gaat om de kinderen die in Wanroij naar school gaan omdat hun school De Vlieger in Landhorst twee jaar geleden dicht ging. 

Een deel van die fietsroute moet gaan bestaan uit vrijliggende fietspaden langs de Peelkant. De kosten voor zo'n fietspad zouden maximaal 1,5 miljoen euro bedragen. De wens van zo'n fietspad dateert al van juli 2017. Toen nam de gemeenteraad een voorstel aan waarin speciale aandacht werd gevraagd voor een veilige fietsverbinding tussen Wanroij en Landhorst. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jubilerend Regio-orkest Oost-Brabant (ROB) viert feest in de regio
    PREMIUM

    Jubilerend Re­gio-or­kest Oost-Bra­bant (ROB) viert feest in de regio

    WANROIJ / MILL / GENNEP - Het Regio-orkest Oost-Brabant (ROB) viert zijn 12,5 jarig bestaan met drie concerten in de regio. Zaterdagavond is het project-harmonieorkest het feestvarken in ’t Wapen van Wanroij in Wanroij. Op 18 januari spant het ROB samen met muziekvereniging St. Jan in Myllesweerd in Mill en een dag later is er een samenwerkingsverband met harmonie Unitas et Fidelitas in Pica Mare in Gennep.

Maasland