Volledig scherm
PREMIUM
Wanroij. © Ed van Alem

Sint Anthonis wil veilige fietsroute voor jeugd tussen Landhorst en Wanroij

SINT ANTHONIS - Er moet een veilige fietsroute komen voor de leerlingen die dagelijks tussen Landhorst en Wanroij heen en weer fietsen. Het gaat om de kinderen die in Wanroij naar school gaan omdat hun school De Vlieger in Landhorst twee jaar geleden dicht ging. 

Een deel van die fietsroute moet gaan bestaan uit vrijliggende fietspaden langs de Peelkant. De kosten voor zo'n fietspad zouden maximaal 1,5 miljoen euro bedragen. De wens van zo'n fietspad dateert al van juli 2017. Toen nam de gemeenteraad een voorstel aan waarin speciale aandacht werd gevraagd voor een veilige fietsverbinding tussen Wanroij en Landhorst. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Stevensbeek wint, maar niet één miljoen euro in spelshow De Weg naar het Miljoen

    Stevens­beek wint, maar niet één miljoen euro in spelshow De Weg naar het Miljoen

    STEVENSBEEK - Veertig inwoners van Stevensbeek kwamen als besten uit de bus bij de nieuwe televisiespelshow Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen. Iedere deelnemer sleepte zo 250 euro in de wacht. Een gedeelde bonusprijs van één miljoen euro was Stevensbeek helaas niet gegund. De beste speler van het dorp, Theo van Oorschot, kon het finalespel niet tot een goed einde brengen. Van Oorschot: ,,Als kind wilde ik al altijd winnen. Dat is dit keer helaas niet gebeurd.”

Maasland