Volledig scherm
Het spandoek dat verdween vanaf de rotonde in de Boxmeerseweg in Sint Anthonis. © Sint-Tunnis-Rocks

Spandoek Sint-Tunnis Rocks weggehaald: ‘hopelijk hangt het achterop een carnavalswagen’

SINT ANTHONIS - Nee, een halszaak wil Riëtta van der Linden van de organisatie van Sint-Tunnis Rocks er niet van maken. Maar opmerkelijk is het wel dat een van de spandoeken dat de rockavond op 6 april in MFA Oelbroeck aankondigt, is weggehaald. 

Van der Linden reageert: ,,Het doek is kennelijk té mooi. Zo mooi dat iemand het wilde hebben. Ik hoop maar dat het ergens achterop een carnavalswagen opduikt en dat ze goed reclame voor ons maken. Wie het doek kan terugbezorgen, krijgt van ons een gratis kaartje voor Sint-Tunnis Rocks.’’

Voor de derde keer vindt Sint-Tunnis Rocks dit jaar plaats. In de gemeente Sint Anthonis stonden vier spandoeken die attenderen op het evenement. ,,We willen vooral een toffe avond verzorgen met goeie muziek. Waar oude vriendschappen weer opleven. Daarvoor doen we het. We zijn met Gerard Vloet, Rudy Arts, Hans Sommers, Bart Aben, Rick van Tienen en ikzelf een creatieve club. De spandoeken zijn door Rick en mij ontworpen’’, legt Van der Linden uit. De groep verzorgt ook samen de aankleding van de avond in de grote zaal van Oelbroeck. 

De tickets voor Sint-Tunnis Rocks zijn inmiddels te koop. Via de Facebook-pagina van het festival, via kantoorboekhandel Hendriks in de Lepelstraat in Sint Anthonis en straks aan de kassa. Voorverkoop 10 euro, aan de kassa 12 euro.

Van der Linden:  ,,We hebben een mooi programma in elkaar gezet. Als non-profitorganisatie hoeven we geen winst te maken. Met het geld dat binnenkomt, komen we uit de kosten en kunnen we het volgende evenement verzorgen. Er kunnen maximaal 500 mensen binnen. We hopen dat de zaal vol raakt. Met Nirvana en Muse zou dat wel eens kunnen lukken.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland