De leiding van supermarktketen Jan Linders in de winkel in Sint Anthonis die voor publiek gesloten moet blijven omdat de vergunningen nog niet in orde zijn.
Volledig scherm
De leiding van supermarktketen Jan Linders in de winkel in Sint Anthonis die voor publiek gesloten moet blijven omdat de vergunningen nog niet in orde zijn. © DG

Supermarkt Jan Linders Sint Anthonis blijft voorlopig dicht op last van gemeente

SINT ANTHONIS - De vernieuwde Jan Linders aan de Merret in Sint Anthonis blijft voorlopig dicht. Een gesprek tussen het winkelconcern en de gemeente Sint Athonis heeft daarin geen verandering gebracht. Jan Linders zou eigenlijk woensdag 27 maart heropenen. 

3 reacties

 • T1plotseling

  3 jaar geleden
  Rutteland!!!
 • LegendaryCarlos

  3 jaar geleden
  En als de zooi in elkaar lazert omdat ze zich niet aan de regels gehouden hebben, zijn ze weer te laks geweest. Er is een dragende muur deels gesloopt en er zitten appartementen boven dus ga je geen risico's lopen. De bouwinspectie en brandweer hebben niet voor niets de zaak stil gelegd.
 • Biker

  3 jaar geleden
  Typische ambtenarij, hoelang hebben inspecteurs nodig om te controleren of het pand aan de eisen voldoet? 1 dag? En dan eventuele aanpassingen laten uitvoeren om een week later alsnog te inspecteren en pand goed te keuren zodat deze winkel ASAP open kan? Maar dat is voor een gemeenteraad en doorgeslagen regeltjesland Nederland een brug te ver waarschijnlijk. Waarschijnlijker is dat 480 (bij wijze van spreken) verschillende partijen hier een plasje over moeten doen alvorens de kogel door de kerk gaat...