Volledig scherm
De leiding van supermarktketen Jan Linders in de winkel in Sint Anthonis die voor publiek gesloten moet blijven omdat de vergunningen nog niet in orde zijn. © DG

Supermarkt Jan Linders Sint Anthonis blijft voorlopig dicht op last van gemeente

SINT ANTHONIS - De vernieuwde Jan Linders aan de Merret in Sint Anthonis blijft voorlopig dicht. Een gesprek tussen het winkelconcern en de gemeente Sint Athonis heeft daarin geen verandering gebracht. Jan Linders zou eigenlijk woensdag 27 maart heropenen. 

De gemeente stond dat niet toe omdat niet alle paperassen in orde zijn. De gemeente wil zeker weten dat de verbouwing precies volgens de (veiligheids-)regels is verlopen.

Totdat dat kan worden vastgesteld blijven de schuifdeuren van de winkel op slot. 

Een tegenvaller voor de winkel en voor de klanten. Die stonden woensdag al met tientallen voor de deur om de heropening te beleven. En om de nieuwe winkel te kunnen aanschouwen. Die opening ging niet door. 

Volgens een woordvoerster van Jan Linders is er nog geen zicht op een toekomstige openingsdatum. Mensen die een tegoedbon hebben van 5 euro die bedoeld was voor de openingsdag kunnen die later alsnog verzilveren. Ook krijgen consumenten in de regio een tegoedbon als ‘omrijdvergoeding’.

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland