Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Rob Engelaar

Veel bezwaarmakers in ongelijk gesteld, groen licht voor nieuwbouw aan dorpsrand Wanroij

WANROIJ - Zes vrijstaande, duurzame woningen in een natuurlijke omgeving aan de rand van het dorp Wanroij. Burgemeester en wethouders van Sint Anthonis hebben daarvoor groen licht gegeven. 

2 reacties

 • J. Zomers

  6 dagen geleden
  Overal waar je wil bouwen - komen bezwaarschriften. Is het niet van omwonenden dan is het van milieu (stikstof) en actiegroepen (dassen). Op deze manier kunnen we de woningnood niet oplossen, zo wordt het alleen maar erger.
 • Willem Zuidersteen

  6 dagen geleden
  De vernieuwde weg levert nogal wat herrie op, ook voor de nieuw te bouwen woningen. Zonder probleem werd de norm voor een leefbare woning opgerekt zodat dit project doorgang kan vinden. Waarom bestaat de norm als deze zo makkelijk verlegd kan worden? N602 naar 60 kilometer per uur met een flitspaal of twee zou een beter plan zijn tegen het geluid.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Maasland