Burgemeester Marleen Sijbers met de wethouders van Sint Anthonis bij het begin van het nieuwe college vorig jaar. Met achteraan Wouter Bollen, wethouder Huub Bellemakers en rechts de toenmalige gemeentesecretaris Piet Wanrooij. Wethouder Jos Raemaekers (links) wordt momenteel vervangen door door Rob Poel.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Marleen Sijbers met de wethouders van Sint Anthonis bij het begin van het nieuwe college vorig jaar. Met achteraan Wouter Bollen, wethouder Huub Bellemakers en rechts de toenmalige gemeentesecretaris Piet Wanrooij. Wethouder Jos Raemaekers (links) wordt momenteel vervangen door door Rob Poel. © Gemeente Sint Anthonis

Verbazing over vertrek van burgemeester Sijbers in Sint Anthonis

SINT ANTHONIS - Er waren in de nacht van donderdag op vrijdag vooral verbaasde reacties op het vertrek van burgemeester Marleen Sijbers (54). Blijkbaar was slechts een enkeling op de hoogte van haar voornemen om na afloop van de gemeenteraadsvergadering over de begroting voor 2020 de handdoek in de ring te gooien.

24 reacties

 • ikke

  1 jaar geleden
  Ik heb geen een vergunning die gevaar loopt, maar ik ben helaas wel beter op de hoogte dan de gemiddelde inwoner, en dan zie je heel veel veranderen en verbeteren (periode Voncken en Piet Wanrooij, en dan zie alles weer instorten ( met aantreden nieuwe college ) en zie je de puinhopen weer enorm groeien..! Helaas hebben de ambtenaren het nu weer voor het zeggen, en het college dus niet meer...!!
 • ikke

  1 jaar geleden
  Oh, als het een onnoemelijke grote chaos en zooi is in het huidige college mag je daar niets over zeggen als oppositiepartij, want dan sla je een slaatje eruit...! Zegt meer over jezelf dan over de huidige raad en het CDA....
 • Wiet Hok

  1 jaar geleden
  niks verandert in 40 jaar tijd - vroeger reed de lokale internationale trucker grootschalig hasj het land binnen vanuit Marokko voor Charles Zwolsman - nu worden er waarschuwingschoten gelost in de staatsbossen en vertrekt de burgermoeder met haar staart tussen de benen - kan Tunnis weer rustig pillekes en poeders stampen voor d'n export en het land voorzien van voortreffelijke eigen kweek
 • Wiet Hok

  1 jaar geleden
  Tunnis blieft dun riekste ! Wat zijn de huidige productievolumes van XTC, Amfetaminen en Wiet in de rijkste gemeente van Brabant en Top-10 rijkste gemeente van Nederland op moment ? En hoeveel komt daar nog bij de komende jaren ? Stikstofcrisis, milieunormen, tientallen agrarische bedrijven die jaarlijks sluiten - Sint Tunnis heeft het vizier al een jaar of 15 volledig op de toekomst gericht - Enkel een kwestie van de juiste alternatieve aanwending van al die lege schuren !
 • Maarten Wiggers de Vries

  1 jaar geleden
  Het CDA denkt weer eens een politiek slaatje te kunnen slaan uit deze persoonlijk pijnlijke situatie! Onsmakelijk en onoprecht! 
 1. Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbestaan tippelzones Arnhem en Nijmegen
  Play

  Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbe­staan tippelzo­nes Arnhem en Nijmegen

 2. Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zeeland
  Play

  Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zee­land

Maasland