Burgemeester Marleen Sijbers met de wethouders van Sint Anthonis bij het begin van het nieuwe college vorig jaar. Met achteraan Wouter Bollen, wethouder Huub Bellemakers en rechts de toenmalige gemeentesecretaris Piet Wanrooij. Wethouder Jos Raemaekers (links) wordt momenteel vervangen door door Rob Poel.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Marleen Sijbers met de wethouders van Sint Anthonis bij het begin van het nieuwe college vorig jaar. Met achteraan Wouter Bollen, wethouder Huub Bellemakers en rechts de toenmalige gemeentesecretaris Piet Wanrooij. Wethouder Jos Raemaekers (links) wordt momenteel vervangen door door Rob Poel. © Gemeente Sint Anthonis

Verbazing over vertrek van burgemeester Sijbers in Sint Anthonis

SINT ANTHONIS - Er waren in de nacht van donderdag op vrijdag vooral verbaasde reacties op het vertrek van burgemeester Marleen Sijbers (54). Blijkbaar was slechts een enkeling op de hoogte van haar voornemen om na afloop van de gemeenteraadsvergadering over de begroting voor 2020 de handdoek in de ring te gooien.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland