Volledig scherm
Bronlaak, woonwerkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke uitdaging, in Oploo. © Ed van Alem

Vermiste man uit woongroep Oploo keert zelf ongedeerd huiswaarts

OPLOO - De 59-jarige bewoner van een woongroep van woonwerkgemeenschap Bronlaak in Oploo die als vermist was gemeld bij de politie, is terecht. De man is zelfstandig teruggekeerd bij zijn woonadres. 

De 59-jarige was een eindje gaan wandelen maar keerde niet terug. De zoekactie die de politie begon en de Facebookactie kregen veel aandacht van het publiek. Op Facebook kregen volgens de politie 88.000 mensen het bericht te zien. Dat kwam doordat het bericht vaak gedeeld werd. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. En toen waren er nog maar vier motorcrosscircuits over
    PREMIUM

    En toen waren er nog maar vier motorcross­cir­cuits over

    MILL/CUIJK - Is een regionaal motorcrosscircuit de oplossing voor het verdwijnen van steeds meer circuits? ,,We hebben nog wel een plannetje op de plank liggen.” Vorige week werd tijdens de gemeenteraadsvergadering in Mill een definitieve streep gezet door het circuit De Kuilen in Mill. Volgens Nico Troost van motorsportorganisatie Nederland (MON) uit Cuijk is de suggestie voor een regionaal circuit, waartoe Mill nu oproept, heel opmerkelijk. ,,Er is jaren gewerkt aan een regionaal motorcrosscircuit in Odiliapeel. Maar daar werd in 2012 de stekker uit getrokken.”

Maasland